Verkstad

På våra verkstäder får du alltid bästa service 

Våra lokal i Kungälv ger oss stor och välanpassad verkstadsyta, där vi kan ta in flera maskiner samtidigt, vilket lägger grunden till ett bättre flöde av reservdelsleveranser. Under vår- och skördesäsong ställer vi upp i vått och torrt då vi har jourservice vardagskvällar och helger. Antingen kommer du till oss eller så kör vi ut till dig och åtgärdar problemet på plats. Vi har fullt utrustade servicebilar som är klara för "utryckning".

Boka service i Kungälv: 0303-26 09 00.Verkstadens öppettider är: 07.00-16.00.Vi gör inte avkall på vår goda service. Vi fortsätter att serva din Case IH- och New Holland-maskin

Söderberg & Haak har kunskap och kompetens

Söderberg & Haak har sedan 1993 resp 2005 sålt och servat maskiner från New Holland och Case IH. Även framöver kommer du att dra nytta av vår breda kompetens.

På vårt centrallager i Staffanstorp lagerför vi ett stort antal artiklar till Case IH och New Holland och det kommer vi att fortsätta med. Du ska alltid känna dig trygg med oss. Din maskin är i säkra händer hos våra välutbildade och kompetenta mekaniker som finns på någon av våra 38 anläggningar, från norr till söder. Och vill du att vår servicebil kommer hem till dig, så gör vi det. Du ska alltid kunna lita på att du får full service, när du än behöver det.

Följ oss på