Lediga tjänster i Kungälv


Söderberg & Haak Väst AB söker en verkstadsadministratör

Vi söker en driven verkstadsadministratör till vår serviceverkstad i Kungälv. Du kommer att bli en del av vårt team som arbetar med entreprenad- och lantbruksmaskiner.

I jobbet som verkstadsadministratör kommer du att tillsammans med verkstadschefen leda och fördela arbetet på verkstaden. Du kommer dessutom ha kontakt med både kunder och leverantörer, vi söker dig som är serviceinriktad, ordningsam och självgående.

Du har dokumenterad erfarenhet från administrativa uppgifter, god datorvana och goda kunskaper i engelska. Fordonsteknisk utbildning eller motsvarande är meriterande men inget krav.

Du trivs i ett högt tempo och värdesätter samarbete med kollegor. Erfarenhet från branschen eller annan serviceinriktad bransch är meriterande. Du bidrar med gott humör, arbetsmoral och goda idéer till vårt förbättringsarbete då vi ständigt utmanar våra processer.

Tjänsten är tillsvidareanställning med placering i Kungälv, du är välkommen att skicka in din ansökan som ska innehålla personligt brev och CV.

Intervjuer sker löpande under ansökningsperioden och en eventuell tillsättning kan tillsättas snabbt. Vid frågor om tjänsten samt ansökningar kontakta Niklas Nilsson, telefon 0303-26 09 06, mailadress niklas.nilsson@sodhaak.se

 

Söderberg & Haak i Kungälv söker servicetekniker

I rollen som mekaniker arbetar du med service och reparationer av entreprenadmaskiner både på verkstaden och ute på fältet. Du följer serviceprocessen från början till slut, från kundkontakter, felsökning, reparationer och registrering av arbeten. Du utgår från din hemort och bedriver arbetet med din servicebil för att kunna bistå våra kunder direkt på plats. Arbetet innebär stor frihet under ansvar.

Vi söker dig som har erfarenhet av tung entreprenad och har arbetat som mekaniker. Du har gärna en fordonsteknisk utbildning i grunden. Erfarenhet av fordonsel, hydraulik samt svetsning är ett krav. Tjänsten innebär mycket resande med servicebil och därför är även B-körkort ett krav. C-körkort är meriterande.

Du behärskar svenska flytande i tal samt kan läsa och förstå engelska, då våra manualer är på engelska. Som person är du serviceinriktad och van att arbeta självständigt och ska kunna fatta egna beslut. Du är noggrann, lösningsinriktad och tar ansvar.

För mer information om tjänsten kontakta servicechef Niklas Nilsson eller Servicemarknadschef Joachim Mårtensson på Söderberg & Haak Maskin AB. Din ansökan med CV och personligt brev skickar du till jobb@sodhaak.se. Märk ansökan med Servicetekniker Kungälv.

 

Vänta inte för länge då vi löpande går igenom alla ansökningshandlingar.


 

Följ oss på